Uno-X fører et bredt utvalg kvalitetsprodukter som passer til enhver bransje.

Her kan du lese om våre produkter og bruksområdene deres.

Motorolje til personbiler, varebiler og tungt maskineri er utviklet for å oppnå maksimal drift av både dagens og fremtidens motorer. Deriblant motorer utstyrt med DPF (dieselpartikkelfilter), annet etterbehandlingssystem (treveis katalysator) eller AdBlue-teknologi for reduksjon av utslipp, som har stor betydning for miljøet.

Girolje til personbiler, varebiler og tungt maskineri er utviklet til moderne girkasser for kjøretøyer, der EP-olje anbefales.

Automatisk transmisjonsolje
brukes til både kjøretøyer og industrielt utstyr, og kan anbefales i servostyring, automatgirkasser og hydrauliske systemer.

Hydraulikkolje brukes til kjøretøyer og industrielt utstyr innenfor et svært bredt spekter av hydrauliske systemer – også der systemene arbeider i høyst varierende temperaturer, for eksempel hydrauliske systemer i entreprenørmateriell, gaffeltrucker, containerkraner eller lastekraner.

Smørefett til kjøretøyer og industrielle bruksområder. Fettet anbefales bl.a. til smøring av kulelager, rullelager og hjullager, og som generell smøring av industrimaskiner med stor belastning, entreprenørmaskiner, generatorer, presser og lignende.

Industriell girolje
brukes til et bredt utvalg industrielt og mobilt utstyr, for eksempel lukkede gir, kjedetrekk, glidelager, rullelager og glideflater. Oljen er like effektiv når den brukes til smøring av små girmotorer som til smøring av store anlegg, som for eksempel brukes i valseverk.

Kompressorolje er utviklet til effektiv smøring av stasjonære og mobile luftkompressorer. Den fungerer dessuten også som effektiv smøring av kjølekompressorer i stempel- og skruekompressoranlegg.

Næringsmiddelregistrert olje fra Anderol
er spesielt utviklet til smøring av utstyr i næringsmiddelindustrien, der det er fare for utilsiktet kontakt mellom olje og næringsmidler, som f.eks. ved pakking av næringsmidler og drikkevarer, produksjon av hermetikk, m.m.

Kjølevæske er utviklet for å gi effektiv korrosjons- og frostbeskyttelse av alle kjølesystemer. For eksempel høyt belastede lastebiler, busser, personbiler, og entreprenør- og landbruksmaskineri. Kjølevæsken brukes dessuten også i stasjonære diesel- og gassmotorer, industrielle kjøleanlegg o.l.